Forsendelse - fra kr. 29,-
Fri fragt ved køb af 8 bøtter

Guide: Pebernødder

  • Trin 1
    Mindst 2 timer før spiseklare småkager
    Temperer dejen til køleskabstemperatur, så er den lettest at arbejde med.
  • Trin 2
    En time før spiseklare pebernødder
    Tag dejen ud af bøtten og rul den til en pølser á Ca. 1 cm i diameter. Tænd nu din ovn på 180 grader varmluft.

  • Trin 3
    En halv time før spiseklare småkager
    Skær dejen i ca. 10 mm tykke skiver med en skarp kniv og tril dem runde. Der bliver ca. 200 pebernødder i alt. Læg kagerne på en bageplade med bagepapir. Husk afstand på min. 1 cm. mellem kagerne.
  • Trin 4
    Bagetid & temperatur
    Sæt bagepladen i midten af din forvarmede ovn på 180 grader og bag pebernødderne i ca. 12 minutter. Hold øje med dem de sidste 2 minutter så de får den helt rigtige gyldne farve. Lad dem køle lidt af på pladen, og dine specier er klar til at blive spist.
  • Trin 5
    Holdbarhed & opbevaring
    Hvis du har dej i overskud, kan du sætte bøtten i køleskabet, hvor den kan holde sig 2 uger, eller i fryseren hvor den kan holde sig op til 3 måneder. Hvis du har brugt al dejen, kan du med fordel vaske plastbøtten og opbevare dine småkager deri. Færdigbagte småkager kan holde sig op til 30 dage i en lufttæt beholder.

Ingrediensliste

Sukker, palmeolie, ÆG, rapsolie, vand, kardemomme, hævemiddel: E500, ingefær, kanel, sort peber, salt, naturlig aroma, vitamin A

Næringsindhold pr. 100g

  • Energi:
    1056 kj / 251 kcal
  • Fedt:
    18 g
  • – heraf mættet:
    6 g
  • Kulhydrat:
    22 g
  • – heraf sukkerarter:
    21 g
  • Protein:
    1.1 g
  • Salt:
    0,67 g

Er du tilfreds med resultatet?

Vi gør altid vores bedste for at levere de lækreste småkager til jer, og vi sætter derfor stor pris på jeres feedback.

Bestil småkagedej, som mormor lavede den, lige til at rulle ud & bage i ovnen. Få den fantastiske duft i hele huset & sæt tænderne i de lækre småkager i godt selskab.

Kontakt

© Småkagedej.dk. All rights reserved.